Sposobnih i stručnih zaposlenika

Sastanaka s klijentima svake godine

Investirano u razvoj za napredne informatičke sisteme

Zadovoljnih i vjernih klijenata

The starting point of all achievement is desire.

BS Telecom

Kompletni telekomunikacijski i informacijski sistemi

O nama

Koncept rješenja koja nudimo je uvijek u skladu sa zahtjevima i potrebama klijenata i zasnovan je na međunarodnim standardima.

BS Telecom Solutions d.o.o., članica Asseco South Eastern Europe (ASEE) grupacije, je firma osnovana 2002. godine i na tržištu je prisutna kao proizvođač, isporučilac i integrator kompletnih telekomunikacijskih i informacijskih sistema, koji se zasnivaju na modernim tehnologijama i vlastitim tehnološkim istraživanjima.

Koncept rješenja koja nudimo je uvijek u skladu sa zahtjevima i potrebama klijenata i zasnovan je na međunarodnim standardima iz telekomunikacijskih i informacijskih oblasti.

Glavni cilj BS Telecom Solutions-a je da izgradnjom odgovarajućeg sistema klijent uvijek bude konkurentan na tržištu i da poveća vlastitu profitabilnost. Zbog težnje ka stalnom napredovanju i zadovoljenju zahtjeva kupaca konstantnim poboljšanjem usluga i proizvoda, BS Telecom Solutions je uspostavio sistem upravljanja kvalitetom u skladu sa standardom ISO 9001:2015.

Saznaj više +
Profil kompanije

Upoznajte BS Telecom

Trajanje: 01:30s

Naši proizvodi i usluge

Besprijekorna IT rješenja na tržištu temeljena na našem istraživanju, razvoju, uvođenju novih tehnologija

OZNAČENI PROIZVODI

Besprijekorna IT rješenja na tržištu temeljena na našem istraživanju, razvoju, uvođenju novih tehnologija

Sistem upravljanja prometom

Inteligentni transportni sistem (ITS) ima za cilj pružanje inovativnih usluga koje se odnose na različite načine transporta i upravljanje prometom.

Smart City

Smart City predstavlja pametnu kombinaciju urbane infrastrukture i tehnologije imajući na umu aspekt društva.

Aktuelnosti

Kompanija BS Telecom Solutions omogućava KS uvođenje adaptivnog upravljanja...

Predstavnici konzorcija dvije kompanije, BS Telecom d.o.o. Sarajevo i BH Telecom d.d. Sarajevo zajedno sa Ministarstvom saobraćaja Kantona Sarajevo potpisali su ugovor za radove na uspostavljanju adaptivnog upravljanja saobraćajem. 

Saznaj više +
Aktuelnosti

Hrvatske autoceste puštaju u rad softver koji je kreirala kompanija BS Tele...

Uspješnom provedbom SAT testa (''Site Acceptance Test'') za Središnji centar za nadzor i vođenje prometa na hrvatskim državnim autocestama (SCNVP_AC), stvoreni su svi uvjeti da se u probni rad pusti novi sistem za nadzor i upravljanje prometom.

Saznaj više +
Događaji

BS Telecom Solutions: Konverzija sistema u tunelima Mala kapela i Sveti Rok

Kroz realizaciju projekta Crocodile2 Croatia, a temeljem Ugovora : ''USPOSTAVA SREDIŠNJEG CENTRA ZA NADZOR I VOĐENJE PROMETA NA MREŽI DRŽAVNIH AUTOCESTA I UVOĐENJE ITS DIREKTIVE I DATEX II STANDARDA U OBJEKTE ZA IZVJEŠTAVANJE, NADZOR I UPRAVLJANJE PROMETOM NA DRŽAVNIM AUTOCESTAMA’’ (Izvođač: tvrtka BS Telecom Solutions d.o.o.), kompanije Hrvatske autoceste d.o.o. je u prethodnom periodu u probni rad upustila novi integrirani prometni sistem za nadzor i upravljanje prometom u svim regionalnim centrima za nadzor i upravljanje prometom na autocestama A1, A3, A4, A5, A10 i A11, pri čemu je konverzija sistema izvršena i u regionalnim centrima za nadzor i upravljanje prometom koji su nadležni za upravljanje prometom nad dva najveća tunela pod ingerencijom Hrvatskih autocesta (RCNUP_T Sveti Rok i RCNUP_T Mala Kapela).

Saznaj više +
Arhiva
Budite dio našeg tima!

Spremni ste za rad u prijateljskom okruženju u kojem vlada timski duh te želja i volja za napredovanjem? Na pravom ste mjestu, BS Telecom vam nudi mnogo više od samo “radnog mjesta”.

careers-img
Otvorene pozicije
Datum
Lokacija
0 1
Senior/ Medior Software Developer Sarajevo, BIH

Sarajevo, BIH

0 2

Sarajevo, BIH

0 3
Inženjer, voditelj projekta na terenu Sarajevo, BIH

Sarajevo, BIH

Provjerite sve otvorene pozicije
Studenti

BS Telecom Solutions daje priliku studentima da steknu iskustvo i dođu do prvog zaposlenja. Ukoliko želite da saznate više o mogućnostima koje BS Telecom nudi, javite nam se putem maila info@bstelecom.ba.

Uhvati priliku!