Novosti

Posljednje novosti

Aktuelnosti

Kompanija BS Telecom Solutions omogućava KS uvođenje adaptivnog upravljanja...

Predstavnici konzorcija dvije kompanije, BS Telecom d.o.o. Sarajevo i BH Telecom d.d. Sarajevo zajedno sa Ministarstvom saobraćaja Kantona Sarajevo potpisali su ugovor za radove na uspostavljanju adaptivnog upravljanja saobraćajem. 

Saznaj više +
Aktuelnosti

Hrvatske autoceste puštaju u rad softver koji je kreirala kompanija BS Tele...

Uspješnom provedbom SAT testa (''Site Acceptance Test'') za Središnji centar za nadzor i vođenje prometa na hrvatskim državnim autocestama (SCNVP_AC), stvoreni su svi uvjeti da se u probni rad pusti novi sistem za nadzor i upravljanje prometom.

Saznaj više +
Aktuelnosti

Kompanija BS Telecom Solutions dobila posao softverskog upravljanja i nadzo...

Domaća kompanija BS Telecom Solutions dobila je vrijedan posao izrade softverskog rješenja za nadzor i vođenje saobraćaja na autocestama u Hrvatskoj vrijedan čak 33,84 miliona kuna (4,5 miliona eura).

Saznaj više +
Proizvodi

Veliki uspjeh: Softveri kompanije "BS Telecom Solutions" bit će postavljeni...

Kompanija "BS Telecom Solution" potpisala je novi višemilionski ugovor u Crnoj Gori za proizvodnju, isporuku i instalaciju softvera za upravljanje i nadzor saobraćaja na autoputu Bar - Boljare. Radi se o poddionici autoputa Smokovac-Uvač-Mateševo, ukupne dužine 41 kilometar.

Saznaj više +
Najave

BS Telecom Solutions uspješno završio projekat na najdužem drumskom tunelu...

Kompanija BS Telecom Solutions uspješno je završila ugradnju vlastitog saobraćajnog informacionog sistema i softvera za upravljanje i kontrolu saobraćaja BS Husky na tunelima u sklopu južnog kraka autoputa koridor 10 u Srbiji, koji je krajem prošle sedmice pušten u promet.

Saznaj više +